DBRT Galadiner- en feest

DBRT Galadiner- en feest

live muziek - gala diner

venerdì, 19. novembre 2021
2021-11-19 18:00:00 2021-11-19 23:55:00 Europe/Zurich DBRT Galadiner- en feest live muziek - gala diner Kameha Grand Zürich
 
Apertura porte 18:00
Inizio 18:00
Fine 23:55
Kameha Grand Zürich
Dufaux-Strasse 1
8152 Opfikon (Zürich)
Svizzera
 
Visualizza mappa

Acquista biglietti

live muziek - gala diner

De Dutch Business Round Table Zürich (DBRT) nodigt haar leden, hun partners, familie en vrienden van harte uit voor het galadiner en -feest op vrijdag 19 november 2021 in het Kameha Grand Zürich. 


Wat kunt u verwachten? 

U wordt verwelkomd in het prachtige Kameha Grand hotel met een drankje en hapje. Vervolgens schuift u aan voor het diner waarbij u kunt bijpraten met oude bekenden en nieuwe gezichten leert kennen. Na het diner is het tijd voor live muziek van de welbekende HERMES HOUSE BAND. Deze oorspronkelijke Rotterdamse studentenband, die speciaal voor ons naar Zürich komen, zorgt gegarandeerd voor een swingende avond. 

Fire & Ice 

Het thema van de avond is Fire & Ice. De dresscode is cocktail voor de dames en smoking of donker pak voor de heren. We kijken uit naar vurige outfits en ijskoude looks. Hou onze social media via Linkedin en Facebook in de gaten voor meer informatie over het thema. 

Het diner en alle drankjes (bier, wijn, fris) zijn bij de prijs inbegrepen. 


Locatie

Het Kameha Hotel is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Dit in combinatie met het beperkt aantal parkeerplaatsen en het feit dat wij als bestuur drinking & driving sterk afraden, raden wij u aan met het OV te komen.


In verband met de huidige Corona regelgeving graag de ticket op de naam van de desbetreffende bezoeker bestellen. 

Bent u geïnteresseerd in een eigen tafel voor uw bedrijf, familie of vrienden? Stuur dan een mail naar voorzitter-zurich@dbrt.ch.

Als u zich aanmeldt voor het evenement gaat u akkoord met onze disclaimer:
Disclaimer

Artisti

HERMES HOUSE BAND

Attendere Prego...